Choď na obsah Choď na menu

Barcelona 2-1 Real Madrid vann två uppvärmningsmatcher i rad

4. 8. 2024

I en mycket efterlängtad uppvärmningsmatch besegrade Barcelona Real Madrid med 2-1 och vann två på varandra följande uppvärmningsmatcher. Real Madrid förlorade mot AC Milan och Barcelona i uppvärmningsmatcherna och åkte på två raka förluster. Den här matchen är inte bara en försäsongsuppvärmning, utan också en viktig tävling mellan de två La Liga-jättarna inför den nya säsongen.
Från startuppställningen vill båda lagen vinna. För Real Madrid bevakas backlinjen av Rudiger och Militao, mittfältet bevakas av veteranen Modric, och den unge spelaren Endric som precis tog på sig nr 16 Real Madrid Fotbollskläder fick nyligen chansen att starta. Barcelona skickade också ut huvudstyrkan för att matcha avbytarna och unga spelare. Lewandowski startade matchen och Roque kom in som avbytare i den 77:e minuten av matchen. Även om han inte hade en lysande prestation, presterade laget bra som helhet.
Även om spelet avbröts i nästan en timme på grund av extremt väder var spelet efter omstarten fortfarande spännande. I den första halvleken gjorde Guler ett lågt skott men det dömdes för offside. Sedan hjälpte Lewandowskis passning Paul Victor att göra mål, vilket gav Barcelona ledningen. I den andra halvleken gjorde Victor två mål, återigen initierat av Lewandowski, och Real Madrid gjorde ett mål genom en hörna av Nick Paz i den 82:a minuten. Även om Real Madrid försökte attackera motståndarens försvar genom att ersätta Vinicius och Courtois i slutet av matchen, lyckades det inte vända situationen.
Real Madrids försvarsproblem dök upp igen, särskilt Militaos tillstånd var inte på topp, och justeringar behövdes akut inför den nya säsongen. Relativt sett presterade spelarna i FC Barcelona Tröja tillfredsställande, särskilt Lewandowski och Victors enastående prestation visade lagets goda tillstånd. Även om resultaten från uppvärmningsmatcherna inte avgör säsongens framgång eller misslyckande är det uppenbart att att vara fullt förberedd inför den nya säsongen är det mest kritiska för alla lag just nu.