Choď na obsah Choď na menu

Barcelonas 7-0-seger visar sin mästerskapsstyrka

1. 9. 2024

Under coachning av huvudtränaren Flick är Barcelonas tillstånd fantastiskt. I den fjärde omgången av säsongen 24-25 La Liga spelade Barcelona mot Valladolid hemma och vann med 7-0. Tidigare besegrade de Valencia, Bilbao och Rayo Vallecano i följd och förblev obesegrade. Den här matchen är inte bara den största segern under den nya La Liga-säsongen, utan gjorde det också möjligt för Barcelona att vinna alla fyra omgångarna i det inledande skedet, vilket ledde Real Madrid med så många som 7 poäng.
I början av matchen visade Barcelona en stark offensiv. I den 20:e minuten hjälpte Kubasis långa passning Rafinha att bryta nollan. I den 24:e minuten gjorde Yamal en assist och Lewandowski gjorde mål för att skriva om ställningen till 2-0. I den första halvlekens stopptid utnyttjade Konde hörnmöjligheten för att göra mål igen, vilket gav Barcelona en 3-0-ledning. Spelarnas enastående prestation fick otaliga fans som bär FC Barcelona Tröja att känna det länge förlorade självförtroendet och styrkan. I andra halvlek fortsatte Barcelona att utöka sina resultat. I den 64:e minuten gjorde Rafinha två mål och fullbordade ett hattrick i den 72:e minuten. I den 82:e minuten gjorde Olmo mål, och sedan gjorde även Ferran Torres mål i den 85:e minuten. Barcelona vann till slut med 7-0.
I den här matchen presterade Rafinha, klädd i nr 11 Vintage Fotbollströjor, särskilt bra. Han gjorde inte bara ett hattrick, han bidrog också med 1 assist och utsågs till spelets bästa spelare. Flicks taktiska arrangemang tillät laget att visa ett utmärkt offensivt tillstånd. Barcelonas nya säsong började spännande, och lagets tillstånd fick också folk att se fram emot deras fortsatta prestationer den här säsongen.