Choď na obsah Choď na menu

Haalands hattrick visar stark prestation

25. 8. 2024

I den andra omgången av Premier League besegrade Manchester City nyuppryckade Ipswich med 4-1 hemma med Haalands hattrick och De Bruynes mål, vilket visade den regerande mästarens starka styrka.
I den här matchen, även om Ipswich gjorde det första målet, tog Manchester City snabbt tillbaka och kvitterade på bara 5 minuter och gjorde 3 mål på bara 4 minuter, vilket helt låste segern. Manchester City, med en innehavsgrad på mer än 76 % under hela matchen, gav inte motståndaren någon chans. Den perfekta prestationen av det gyllene paret Haaland och De Bruyne var utan tvekan den största höjdpunkten i spelet. Haaland, klädd i Manchester City Tröja nr 9, blev spelets mest bländande stjärna med ett hattrick, och De Bruynes mål- och mittfältsorganisation lade också grunden till lagets seger. Det tysta samarbetet mellan de två fördubblade Manchester Citys offensiva hot.
Det är värt att nämna att Haaland har gjort 4 mål under den nya säsongens två första matcher och leder Premier Leagues poänglista. Hans effektiva prestation påminner folk om hans stil under hans första säsong i Premier League, och förklarar också varför Alvarez resolut tog på sig Atlético Madrid Fotbollskläder, eftersom han är avsedd att inte få en viktigare position i Manchester Citys nuvarande laguppställning. Även om Alvarez presterade bra i kritiska ögonblick, är hotet och den offensiva effektiviteten som Haaland visar, som håller sig frisk, det som Manchester City behöver mest.